Gondolkodni szabad! Ingyen van, jót tesz próbáljátok ki, mi is ezt tesszük.

Minden új blog úgy hiányzik a magyar blogoszférából, mint egy pontosvessző a készülő alkotmányból. Jövő ilyenkorra remélhetően meghaladjuk az Origó, az Index.hu, és a Facebook látogatóinak összesített számát, lenyomjuk "törökgáborelemez" blogját, hiszen nemcsak szikrázóan szellemesek leszünk, hanem szemet szúróan szerencsések is.

Az álmodozást félretéve, jogos a kérdés, hogy mi várható ennek a blognak a hasábjain? Hiszen egy újabb közéleti blog nagyjából annyit ér, mintha egy zöldséges nyitna meg egy bevásárlóközpont előtt. Esély legfeljebb csak akkor adódik, ha megfelelő minőségű árut kínál. Mi is csak akkor válunk olvasottá, ha az írásaink nem a tizenkettő egy tucat blogbejegyzés kategóriájába esnek. Hogy ez így lesz-e, azt majd a leendő olvasóink eldöntik.

A tágabban vett politikai témák mellett fogunk írni történelmi, szociológiai vagy éppen kulturális témában is. Szerencsére nem vagyunk elkötelezve egyik párt irányába sem, így nem valószínű, hogy a kommenttrollok kedvenc forrásai leszünk.

Nagyon szeretjük az összeesküvés elméleteket, az üldözési mániás politikusokat, kedvenceink közé tartoznak a szélsőséges portálok politikai nézetre való tekintet nélkül. Imádjuk a valóság showkat és hiszünk benne, hogy Mónika minden magyar polgár problémáját megoldja majd.

Miért utalunk a "píszíre"? Nem azért, amiért a radikális jobboldali zsargonban elterjedt, hogy a PC=zsidó, a politikailag korrektség meg nem más mint a kommunista érvrendszer elfogadása. Az idiotizmus nem válik bölcsességé azért, mert egy másik idiotizmus még rosszabb nála. Elsősorban azért választottuk, mert elkötelezetlenségünk folytán olyan témákkal is foglalkozunk majd, amelyek a megszokott "politikailag korrekt" keretekben értelmes módon megtárgyalhatatlanok.

Néhány további szó a blogról:

Csatlakozzatok a Facebook és Twitter csoportunkhoz ha tetszik, amit írunk!

A dizájn olyan, amilyen, lesz majd jobb is.

A blog megjelenése egyelőre rendszertelen lesz, nagyjából heti egy írásra fogunk vállalkozni a kezdetekben, de ha megkapjuk az első 25 milliós büntetést, akkor lehet abbahagyjuk. Persze az is lehet, hogy ha összedobjuk a malacperselyben ovis korunk óta gyűjtött aprót, akkor ki tudjuk csengetni.

A blogot enyhe vezérkultusz jellemzi, ami tetten érhető abban, hogy a blog nevében és a blog oldalán kiemelt szerep jut a blogalapítónak. Ez egyfelől a parányi egocentrizmussal magyarázható, másfelől azzal, hogy a szerzőtársakban nem volt meg a kellő bátorság ahhoz, hogy szóljanak emiatt. Akit ez zavar, az takarja le a monitor megfelelő részeit. A megjelent írásokért természetesen minden esetben a poszt elkövetője a hibás, az összes pénzbüntit az ő számlájára kérjük kiszabni a kedves és mélyen tisztelt Médiahatóságtól. A további nem tetszést Tomcat balhorgához hasonlóan jól kivitelezett ütéssel intézzük majd, a kulturált problémamegoldás jegyében.

A posztok kapcsán célszerű a szerzők e-mail címére írni.

A kommentek moderálása kapcsán a legteljesebb liberális felfogást követjük: a kommentelők úgy anyázhatják és sunázhatják a szerzőket, ahogy akarják. Ez alól azért mégis kénytelenek vagyunk pár kivételt tenni. Először is, reklámokra nincs szükségünk, tehát a rózsaszín pullóverek, a meghívós játékok, a viagrás oldalak és társaik marketingcéllal történő beszúrását törölni fogjuk. Ugyanez lesz a sorsa azoknak a kommenteknek is, amelyek a hatályos magyar büntetőtörvénykönyv megfelelő paragrafusába ütközőnek gondolnak az oldal szerkesztői.

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

Ennyit az új blogról, Minden Kedves Olvasónknak, és Leendő Olvasónknak Boldog Új Évet Kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://politicallyincorrect.blog.hu/api/trackback/id/tr222544263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása