Következő írásunkban néhány érdekes levélből csemegézünk. Véletlenül sem akarjuk a vészharangot kongatni és jövőbelátó varázsgömbünkkel sztrájkhullámokat vizionálni, de annyit azért lejegyezhetünk, hogy valamit nagyon másképp kellene csinálni.

Az Orbán kormány ”nemzeti együttműködése” nem aratott osztatlan sikert, a panaszosok száma egyre növekszik. Tegnap újabb nyílt levél látott napvilágot, melyben a rendvédelmi dolgozók kifogásolják munka és életkörülményeiket. Az első levelet egy tűzoltó írta, aki arra panaszkodik, „hogy a Magyar Állam megszegni készül adott szavát, egy velem - 1997-ben - kötött megállapodást. Ezt a megállapodást úgy hívják, hogy "Hivatásos Szolgálati Törvény"”.  A levélben részletezi a lánglovagok munkakörülményeit, s leírja miért is hátrányos számukra a tervezett nyugdíjmódosítás. A teljes levél az alábbi linket olvasható: http://www.langlovagok.hu/erdekvedelem/71_egy-elkeseredett-tuzolto-nyilt-levele

Nem sokkal később egy Vidéki Rendőr írt egy nyílt levelet, válaszként Orbán Viktor és Pintér Sándor rendőrökhöz intézett támogató levelére. Ebben kifogásolja az ún. semmisségi törvény elfogadását, ami a közrendőrök szavahihetőségét kérdőjelezi meg. Továbbá élcelődő stílusban tájékoztatja a miniszterelnököt a rendőrség és a rendőrök morális helyzetéről. (http://www.rkdsz.hu/hirek/ismeretlen-videki-rendor-valasza-a-levelre)

Végezetül álljon itt a legújabb levél, melyre az egyik közösségi oldalon bukkantunk:

„"Tisztelt" Miniszterelnök Úr! Jó lenne ha felébredne és kicsit körbenézne, valamint abbahagyná a ködösítés!!! Pont olyan semmirekellő mint az elődei voltak, akiket annyit pocskondiázott! Mit papol itt közbiztonságról??? A sok birka meg beveszi, csak ...nekik nincs rálátása a dolgokra. Méghogy kiemelt támogatás a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában! Valójában mindenkitől elvonás, csak a kedvenc terrolelhárítási legényeinek jut minden, ami szemnek szájnak ingere. Amennyiben az időm engedi, majd megválaszolom azt a kedves levelet, amit küldött a semmiségi törvénnyel kapcsolatban. Bár tudom, hogy valamelyik segg, avagy talpnyalója fogja elolvasni és nem is meri átadni Önnek, de reménykedem, hogy valahogy eljutnak a soraim Önhöz. Ha esetleg nem mondták Önnek a Rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra. Mint azt az egyetlen valamirevaló tábornok le merte írni a végeken nincs pénz semmire (értsd: papír, WC papír, tolmács, szakértő) a maga által létrehozott TEK nevű semmirekellő társaság meg Q7-es Audikkal furikázik! VÉRLÁZÍTÓ amit művelnek!! A helyi szerveknél az őrmesterek 80-100 ezer forintot keresnek (ebből éljen meg a sok megélhetési politikus mint a Lázár haverja) amiért elvárják, hogy friss, fitt, művelt, pihent és mindíg hadrafogható legyen. A TEK-nél pedig ugyanezen őrmester annyit keres, mint a helyi szervnél egy alezredes alosztályvezető. Közben pedig SEMMIT NEM CSINÁLNAK!!! Ne feledje, ezek az emberek közülünk mentek oda és elmesélik, hogy egész nap sportolás, uszoda, lézengés a program. Hibá akarják befogni a szájukat, hogy mennyire titkos a tevékenységük!!! VICC! Na ez a magyar közbiztonság! .....................r. őrnagy

A bejegyzés trackback címe:

https://politicallyincorrect.blog.hu/api/trackback/id/tr532803615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása